La Piazza

oddie quanda costene......
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 14:23:46
...

...donna bì...ti si fatt frecà!....la prossima vote ci jeme inziem a'cattà sà robb...ti ci port puri ij.....

Messaggio del 15-10-2004 alle ore 14:21:32
scine! jè jess!!
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 14:16:42
scusa Donnabì se ti faccio una domanda indiscreta..... ma hai qualche parentela con la vera Donna Bice?
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 02:24:11
brave! accumbagnele tu, ca chissè si fa fricà bbone bbone e dapò ve a pjagne a la casa me...
anghe se deve diro la virità, non ji sono negato maj nijende, povera donna Bice..
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 02:21:14
Va vete sta ttende ca quisse e guaie murte donna bice con tutto il rispetto la prossima vote ci venghe pure ji ca ji accuppà na muccicanne a sa signurine.
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 02:02:10
ejjasandascanjearretealupajare!!
donna Bice se... tu vu la rrobba firmate...
ti li firmè jì, tenghe na fime ca fa 'nvidje a li mideche
quell jè la cose ca m'arijesce meje!
avissa vidè quanda vaje a ssigge!!
tuttoquandi a vidè accoma firm ji!
Messaggio del 15-10-2004 alle ore 01:59:10

opperlamajellainnevata
Messaggio del 14-10-2004 alle ore 22:54:37
zitte zitte che gende birbande che esiste a stú pianete....MAro´, ma se vede ca appene vedene na vicchiarelle sole e n´difesa...se n´apprufittene...
sindete aecche ca ma successe...
mi sí né jite mezza pinzione stamatine...
Mi so bbiate verse nu negozie pe lu corse e vulé du SOTTOBICCHIRE.....so n ´drate e na giuvinette m áccolte come si fusse la nonna sé addavere...
e ji tranquille so pianete sti Sottobicchire tutte bille culurate ,ma stavete n´gartate une a une...ci ni stave na marea,ma siccome so di na certa etá,li so vulute tuttte li stisse,allore so pijate nu servizie completo da vindequattre...strane pacchitte,tutte culurate e ci stave scritte caccose.....
Quanda so rivvate a la cassa, ma pijate n´farte....la signorina nghe lu sorrise gentile ma fricate.....mi fá "sono esattamente 288€ cara Signora".....ca fatte....e mó...avé jite a la poste aritirá la bella pinziongine e mó si na jite mezze....288€ pi vindiquattre sotto bicchire...boh....saccie sole ca si n´n m´anvite cacchedune a magná a la csa sé stú mese....mi more di fame.....l´importante peró ca tenghe nu sirvizie di sottobicchire di marca...sopre a li pacchitte culurate ci stave scritte "SONY raccolta anni 80".....capiscitele tú lu monne....

n´n gi vaje qiú a Venditti

Nuova reply all'argomento:

oddie quanda costene......

Login

Registrati
Mi so scurdate la password

Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui

© 2026 Lanciano.it network (Beta - Privacy & Cookies)