La Piazza
mi s´indrecciechene l´ucchie
Messaggio del 01-03-2005 alle ore 19:26:55
Donna Bice, non ti preoccupare ca ci stenghe ji!!!
Donna Bice, non ti preoccupare ca ci stenghe ji!!!
Messaggio del 01-03-2005 alle ore 14:38:30
Donnabi´...aecche sa cagnate lu monne addavere..ma avaste ca stete bone...ca si jinocchie n´n vi fanne passá chiú li quaie...
Donnabi´...aecche sa cagnate lu monne addavere..ma avaste ca stete bone...ca si jinocchie n´n vi fanne passá chiú li quaie...
Messaggio del 01-03-2005 alle ore 14:30:23
maronna me dell´addulurate, ca successe aecche sopre...? sa cagnate lu monne. tuute cagnate je stu foje che vede a la televisione de la machinette da scrive..peró mi piace,ma fá scimini nuccone, ji so na vicchiarelle, mica so svelte coma li giuvinutte di stá comunitá,
cmq vi vulé salutá e dirve ca so state du jurne a Caramanico pe le dulure a le cochele di li jinocchie..e mó stenghe a la case...spere ca pure zá Cijette e Zá cunzije mi venne a truvá!!
Vabbó mo mi faccie na cammumille e j´arisindeme!
che la madonne v´accumbagne
maronna me dell´addulurate, ca successe aecche sopre...? sa cagnate lu monne. tuute cagnate je stu foje che vede a la televisione de la machinette da scrive..peró mi piace,ma fá scimini nuccone, ji so na vicchiarelle, mica so svelte coma li giuvinutte di stá comunitá,
cmq vi vulé salutá e dirve ca so state du jurne a Caramanico pe le dulure a le cochele di li jinocchie..e mó stenghe a la case...spere ca pure zá Cijette e Zá cunzije mi venne a truvá!!
Vabbó mo mi faccie na cammumille e j´arisindeme!
che la madonne v´accumbagne
Nuova reply all'argomento:
mi s´indrecciechene l´ucchie
Registrati
Mi so scurdate la password
Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui