La Piazza
dap� dice ca une n�n....
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:59:28
...guardet che sò jite a ricaccià ....vu tre da giuvine....
...guardet che sò jite a ricaccià ....vu tre da giuvine....
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:45:00
bellissimoooooooooooo
Donna Bì la prossima vote dije a cullù ca sa da tajà li capill e sa da truvà na fatije
bellissimoooooooooooo
Donna Bì la prossima vote dije a cullù ca sa da tajà li capill e sa da truvà na fatije
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:24:16
chi je sa priputenze Signuri´, viste l´etá fije sé,avisse essere tu a cucinajere caccose a nú.....o mi sbaje?
OOOOHHHHHHH ma ecche sopre n´arispittete nisciune?
chi je sa priputenze Signuri´, viste l´etá fije sé,avisse essere tu a cucinajere caccose a nú.....o mi sbaje?
OOOOHHHHHHH ma ecche sopre n´arispittete nisciune?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:17:56
Massere me cucinete?!?....ji so pronte....fateme assapè...sennò mo jescie!!...Sete capite...ji ve le so dette!!
Massere me cucinete?!?....ji so pronte....fateme assapè...sennò mo jescie!!...Sete capite...ji ve le so dette!!
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:12:50
none none.....di meje stavote.....mi sindé come na piccirille di sidiscianne....ma ti l´aricconde dapó ca finisce a fá lu sughe pi dumane.....ci prove a riendrá dapó aecche sopre...ciave belle giuvinette...
a prposite,ma Za Cunzije?? addó e jite a finà massere??
sta natra vote n´zaccate dentra a "la bersagliera"???
none none.....di meje stavote.....mi sindé come na piccirille di sidiscianne....ma ti l´aricconde dapó ca finisce a fá lu sughe pi dumane.....ci prove a riendrá dapó aecche sopre...ciave belle giuvinette...
a prposite,ma Za Cunzije?? addó e jite a finà massere??
sta natra vote n´zaccate dentra a "la bersagliera"???
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:58:24
e accoma ci si jite a sanda marammisce?
accavalle a la lapett di zi 'Ndonie di Cunzije?
e accoma ci si jite a sanda marammisce?
accavalle a la lapett di zi 'Ndonie di Cunzije?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:52:56
n´n giá state ne Criste ne Madonne....senza GLI Neuri n´n fatte saje,anzi ma fatta ricalá.....chi ji si puzza sbuscia tutte e quattre le jomme...sotte a la gallerie che porte a Palumbare...a mezzanotte quanda stá sole....stu uajemurte..n´n gà stá qiú rispette pe nú....
meno male....cá a passate.....
n´n giá state ne Criste ne Madonne....senza GLI Neuri n´n fatte saje,anzi ma fatta ricalá.....chi ji si puzza sbuscia tutte e quattre le jomme...sotte a la gallerie che porte a Palumbare...a mezzanotte quanda stá sole....stu uajemurte..n´n gà stá qiú rispette pe nú....
meno male....cá a passate.....
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:48:45
kiscimbise lu core de la mammine ca l'Ã nnazzicate.
quanda jè uajimurt quiss di mo
accund, accund
kiscimbise lu core de la mammine ca l'Ã nnazzicate.
quanda jè uajimurt quiss di mo
accund, accund
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:43:02
ma chi ni saccie jÃ...su uajemurte..
allore jesse strille...."Signora il biglietto"
ja la pupa di nipoteme...quande je n´gazzose sta scimmie...allore so cacciate ji li "milla lira" mi´e ji li so date.....s´angazzate n´gore di chiu´....Signo´aecche steme a lu dumilé, si paga con "gli Euri"....
NGHE ché??? e chi je stá cose? gli Neuri? ma steme dentre a na pusctale e dentra a la Neura? ......
chi ti puzza minà nu vrusciele sopra a la lengue pi quanda si malamende fije se´.......
e dapo´.............
ma chi ni saccie jÃ...su uajemurte..
allore jesse strille...."Signora il biglietto"
ja la pupa di nipoteme...quande je n´gazzose sta scimmie...allore so cacciate ji li "milla lira" mi´e ji li so date.....s´angazzate n´gore di chiu´....Signo´aecche steme a lu dumilé, si paga con "gli Euri"....
NGHE ché??? e chi je stá cose? gli Neuri? ma steme dentre a na pusctale e dentra a la Neura? ......
chi ti puzza minà nu vrusciele sopra a la lengue pi quanda si malamende fije se´.......
e dapo´.............
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:35:46
amamm!!! ca fatt?? di ki è lu fije ssu svirgugnate?
amamm!!! ca fatt?? di ki è lu fije ssu svirgugnate?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:31:47
addavere je nu monde de lu demonie( ugne vote cá l´annomene mi faccie lu segne de la crocie)
Za Cijé, Za Cunzije..sindete aecche chi ´má capitate oggie...
Mi so´bijjate jappicajappica cá vulé pijá la pusctale pi sanda mara miscie....vulé ji truvá Filumena..la moje di lu marescialle Baffone,quanda s´aperte lu purtone de la pusctale,sanda Maria mé, ma pijate nu colpe......ci stave n´autiste giovine e brutte nghe l´ucchiala scure e la varvette gne na caprette....n´n ma ditte manghe "Bongiorno Donna Bice"......
e mi so dummanate dentra a la capa me...ma Filippe...Filippe mé ca ma purtate a spasse pi anne...addo sctá??? ma lassate accusci senza dirme niende?? ma landate n´mane a sa scimmie?....intande so scuperte ca Filippe sa n´dese male e stá allungate a lu spidale nghe lu mal di core....appena pozze, li vaje a truvá!
comunque s´autiste appene so n´drate mi fá...!
Signora faccia il biglietto per favore...
e ji so pinzate a menda mé....azze Filippe l´autiste já riccundate tutte cose a custú...allore chi so fatte come sempre...mi li so bracciate e li so vasciate....accusci facié ji nghe Filippe..e dapó mi jeve a sittá....
Pi tutte le serpe di stú monne, acuminzate a strilla chi la scimmie.......
aspi´ca mo faccie na pausa...l´artrose a li ditelle mi te fracá natra vote......mo vi l´aricconde appresse...
-------------------------------------------------
Editato il 19:35:51 13/10/2004 da donnaBice
addavere je nu monde de lu demonie( ugne vote cá l´annomene mi faccie lu segne de la crocie)
Za Cijé, Za Cunzije..sindete aecche chi ´má capitate oggie...
Mi so´bijjate jappicajappica cá vulé pijá la pusctale pi sanda mara miscie....vulé ji truvá Filumena..la moje di lu marescialle Baffone,quanda s´aperte lu purtone de la pusctale,sanda Maria mé, ma pijate nu colpe......ci stave n´autiste giovine e brutte nghe l´ucchiala scure e la varvette gne na caprette....n´n ma ditte manghe "Bongiorno Donna Bice"......
e mi so dummanate dentra a la capa me...ma Filippe...Filippe mé ca ma purtate a spasse pi anne...addo sctá??? ma lassate accusci senza dirme niende?? ma landate n´mane a sa scimmie?....intande so scuperte ca Filippe sa n´dese male e stá allungate a lu spidale nghe lu mal di core....appena pozze, li vaje a truvá!
comunque s´autiste appene so n´drate mi fá...!
Signora faccia il biglietto per favore...
e ji so pinzate a menda mé....azze Filippe l´autiste já riccundate tutte cose a custú...allore chi so fatte come sempre...mi li so bracciate e li so vasciate....accusci facié ji nghe Filippe..e dapó mi jeve a sittá....
Pi tutte le serpe di stú monne, acuminzate a strilla chi la scimmie.......
aspi´ca mo faccie na pausa...l´artrose a li ditelle mi te fracá natra vote......mo vi l´aricconde appresse...
-------------------------------------------------
Editato il 19:35:51 13/10/2004 da donnaBice
Nuova reply all'argomento:
dap� dice ca une n�n....
Registrati
Mi so scurdate la password
Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui