La Piazza

dap� dice ca une n�n....
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:31:47
addavere je nu monde de lu demonie( ugne vote cá l´annomene mi faccie lu segne de la crocie)
Za Cijé, Za Cunzije..sindete aecche chi ´má capitate oggie...
Mi so´bijjate jappicajappica cá vulé pijá la pusctale pi sanda mara miscie....vulé ji truvá Filumena..la moje di lu marescialle Baffone,quanda s´aperte lu purtone de la pusctale,sanda Maria mé, ma pijate nu colpe......ci stave n´autiste giovine e brutte nghe l´ucchiala scure e la varvette gne na caprette....n´n ma ditte manghe "Bongiorno Donna Bice"......
e mi so dummanate dentra a la capa me...ma Filippe...Filippe mé ca ma purtate a spasse pi anne...addo sctá??? ma lassate accusci senza dirme niende?? ma landate n´mane a sa scimmie?....intande so scuperte ca Filippe sa n´dese male e stá allungate a lu spidale nghe lu mal di core....appena pozze, li vaje a truvá!
comunque s´autiste appene so n´drate mi fá...!
Signora faccia il biglietto per favore...
e ji so pinzate a menda mé....azze Filippe l´autiste já riccundate tutte cose a custú...allore chi so fatte come sempre...mi li so bracciate e li so vasciate....accusci facié ji nghe Filippe..e dapó mi jeve a sittá....
Pi tutte le serpe di stú monne, acuminzate a strilla chi la scimmie.......

aspi´ca mo faccie na pausa...l´artrose a li ditelle mi te fracá natra vote......mo vi l´aricconde appresse...
-------------------------------------------------
Editato il 19:35:51 13/10/2004 da donnaBice
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:35:46
amamm!!! ca fatt?? di ki è lu fije ssu svirgugnate?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:43:02
ma chi ni saccie jí...su uajemurte..
allore jesse strille...."Signora il biglietto"
ja la pupa di nipoteme...quande je n´gazzose sta scimmie...allore so cacciate ji li "milla lira" mi´e ji li so date.....s´angazzate n´gore di chiu´....Signo´aecche steme a lu dumilé, si paga con "gli Euri"....
NGHE ché??? e chi je stá cose? gli Neuri? ma steme dentre a na pusctale e dentra a la Neura? ......

chi ti puzza miní nu vrusciele sopra a la lengue pi quanda si malamende fije se´.......
e dapo´.............
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:48:45
kiscimbise lu core de la mammine ca l'à nnazzicate.
quanda jè uajimurt quiss di mo
accund, accund
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:52:56
n´n giá state ne Criste ne Madonne....senza GLI Neuri n´n fatte saje,anzi ma fatta ricalá.....chi ji si puzza sbuscia tutte e quattre le jomme...sotte a la gallerie che porte a Palumbare...a mezzanotte quanda stá sole....stu uajemurte..n´n gí stá qiú rispette pe nú....
meno male....cá a passate.....
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 19:58:24
e accoma ci si jite a sanda marammisce?
accavalle a la lapett di zi 'Ndonie di Cunzije?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:12:50
none none.....di meje stavote.....mi sindé come na piccirille di sidiscianne....ma ti l´aricconde dapó ca finisce a fá lu sughe pi dumane.....ci prove a riendrá dapó aecche sopre...ciave belle giuvinette...
a prposite,ma Za Cunzije?? addó e jite a finí massere??
sta natra vote n´zaccate dentra a "la bersagliera"???
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:17:56
Massere me cucinete?!?....ji so pronte....fateme assapè...sennò mo jescie!!...Sete capite...ji ve le so dette!!
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:24:16
chi je sa priputenze Signuri´, viste l´etá fije sé,avisse essere tu a cucinajere caccose a nú.....o mi sbaje?
OOOOHHHHHHH ma ecche sopre n´arispittete nisciune?
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:45:00
bellissimoooooooooooo

Donna Bì la prossima vote dije a cullù ca sa da tajà li capill e sa da truvà na fatije
Messaggio del 13-10-2004 alle ore 20:59:28
...guardet che sò jite a ricaccià....vu tre da giuvine....

Nuova reply all'argomento:

dap� dice ca une n�n....

Login

Registrati
Mi so scurdate la password

Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui

© 2026 Lanciano.it network (Beta - Privacy & Cookies)