La Piazza
cirte callanne.....
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 14:42:17
uaglio`, iere sere jere tutte m´busse...emuziunate!
Umberte lu cioppe ma purtate a vedÈ lu spare nghe la fiat panda roscie sculurate, nghe lu pelo attorno al manubbrio...che muzione....quisse je ummine..
------------
Editato da Donnabice il 24/05/2005 alle 14:43:15
uaglio`, iere sere jere tutte m´busse...emuziunate!
Umberte lu cioppe ma purtate a vedÈ lu spare nghe la fiat panda roscie sculurate, nghe lu pelo attorno al manubbrio...che muzione....quisse je ummine..
------------
Editato da Donnabice il 24/05/2005 alle 14:43:15
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 11:19:55
ma giuvinette e giuvinutte, ji mo mette a fá lu sughe pé màssere, ca chi li dú disgraziete di bone femmine mi venne a truvà, e si portene pure li cavaglieri appresse...quindi massere scopa e ccúsa, MS e liscio....
ma giuvinette e giuvinutte, ji mo mette a fá lu sughe pé màssere, ca chi li dú disgraziete di bone femmine mi venne a truvà, e si portene pure li cavaglieri appresse...quindi massere scopa e ccúsa, MS e liscio....
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 11:14:08
miao!
miao!
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 11:10:19
esse la gattuccie ....fije se quanda si belle
esse la gattuccie ....fije se quanda si belle
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 11:08:07
bau
bau
Messaggio del 24-05-2005 alle ore 11:07:09
Buongiorne signuri´....ji vaje a la ricerche di Za cijette
jere sere sa scurdate la panciera a la casa me!
se la vedete ,facetemele assapa´..
vi augure na bona jurnate a tutte quende
Buongiorne signuri´....ji vaje a la ricerche di Za cijette
jere sere sa scurdate la panciera a la casa me!
se la vedete ,facetemele assapa´..
vi augure na bona jurnate a tutte quende
Messaggio del 23-05-2005 alle ore 23:10:34
fija mi bille,quanda tembe je cà n`a riminè aecche sopre?
m´avete scusà...ma stu periedo so state ngire pe li sanduarie...a ji prighenne la morte di lu celle me...
mo stenghe aecche, a sissandanne senza lu celle
cmq so riminute nghe la spiranze ca truvè Zà Cijette e Zà Cunzije, ma chissà addò s´anne n´fràttate sti ruvelle nghe sti callanne....
ji mi sende male nghe stu calle,volle tutte cose,stenghe m´busse a tutte le vie...maronna me....cirte callanne....
mi raccomande, se vedete chi li giuvinette, salutetemele....e dicieteje ca Donnabice li và truvenne...
chi la madonne della simbatica v´accumbagne
fija mi bille,quanda tembe je cà n`a riminè aecche sopre?
m´avete scusà...ma stu periedo so state ngire pe li sanduarie...a ji prighenne la morte di lu celle me...
mo stenghe aecche, a sissandanne senza lu celle
cmq so riminute nghe la spiranze ca truvè Zà Cijette e Zà Cunzije, ma chissà addò s´anne n´fràttate sti ruvelle nghe sti callanne....
ji mi sende male nghe stu calle,volle tutte cose,stenghe m´busse a tutte le vie...maronna me....cirte callanne....
mi raccomande, se vedete chi li giuvinette, salutetemele....e dicieteje ca Donnabice li và truvenne...
chi la madonne della simbatica v´accumbagne
Nuova reply all'argomento:
cirte callanne.....
Registrati
Mi so scurdate la password
Hai problemi ad effettuare il login?
segui le istruzioni qui